Startup-oprichters die financiële en andere middelen in hun bedrijf willen investeren, wenden zich vaak tot acceleratorprogramma’s om het proces een vliegende start te geven. Maar niet alle versnellers zijn gelijk gemaakt, wat leidt tot een breed scala aan opties die connectiviteit en continuïteit beloven, maar weinig tastbare resultaten opleveren.

invoer Lanceer huis. Het bedrijf maakte zijn marktdebuut met grote zorg, waarbij het vermogen van deelnemers om zinvolle verbindingen met cohortleden op te bouwen werd gecombineerd met kansen voor alles, van zakelijk advies tot blootstelling aan beleggers. Het bedrijf nodigt leden uit om hun lopende zakelijke ideeën mee te nemen naar een speciale persoonlijke of online ruimte waar de focus ligt op het ontwikkelen en laten groeien van hun product. De ervaring is rijk aan middelen, mentorschapsprogramma’s en mixers die marktleiders en ondernemers samenbrengen, en mede-oprichters van Launch House Brett Goldstein, Michael Houck en Jacob Peters hebben een unieke ruimte gecreëerd voor bedrijven en hun oprichters om te gedijen.

“We zetten alles wat onzin is in het onderwijs op zijn kop”, zei Goldstein.

Versnellers zijn niet nieuw in de branche. De markt voor bedrijven die middelen kunnen verstrekken aan opkomende bedrijven is groot, met duizenden investeringen die de vooruitgang in de technologie-industrie stimuleren. Het gemiddelde wereldwijde programma studeert elk jaar bijna 25 bedrijven af, waarbij verschillende cohorten per jaar worden beheerd om zich te concentreren op individuele vooruitgang en succes. Meer acceleratorprogramma’s, zoals Launch House, bieden kansen buiten Silicon Valley, met minder dan 20% van de banen afkomstig uit Silicon Valley vanaf 2021. In plaats daarvan zoeken ondernemers naar middelen buiten de Valley die meer omvatten dan alleen financiering voor eigen vermogen. Een veelgevraagd acceleratorprogramma is er nu een dat helpt hiaten in innovatie, talent en connectiviteit aan te pakken.

Lanceerhuis is ontworpen om deze tekortkomingen aan te pakken, en nog wat binnen de markt. Door ondernemers uit alle lagen van de bevolking samen te brengen, met subsidiemogelijkheden voor mensen in ondervertegenwoordigde bevolkingsgroepen, kiest Launch House voor een duidelijk andere aanpak. Leden hebben toegang tot gastvrije, speciale ruimtes waar ze in contact kunnen komen en kunnen brainstormen met gelijkgestemde leeftijdsgenoten zonder de druk om hun voortgang aan het einde van de groep te presenteren. In plaats daarvan wegen de medewerkers van Launch House en experts uit de industrie mee in de hele ervaring, waardoor ondernemers de kans krijgen om indruk te maken of een kritische connectie te maken terwijl ze hun project ontwikkelen.

Programma’s omvatten sprints waarin bedrijfsconcepten worden gedestilleerd tot bruikbare items en vervolgens worden benadrukt met praktische toepassing op bedrijven in het hier en nu. Deelnemers zijn zeer betrokken bij microcursussen die belangrijke bedrijfsconcepten behandelen. Andere sessies omvatten mentorschap met succesvolle marktleiders en bedrijfseigenaren die inzicht geven in fondsenwerving, werving en bedrijfsgroei. Met digitale evenementen, waaronder demodagen, kantooruren en een speciale Discord-server, worden oprichters aangemoedigd om hun grootste uitdagingen aan te pakken in een stimulerende omgeving die gericht is op vooruitgang en het oplossen van problemen.

De coworking-ruimtes van Launch House, persoonlijk en online, stellen ondernemers in staat om op zinvolle manieren met elkaar in contact te komen. Goldstein legde uit: “De evenementen zijn een beetje verspreid over de dag, ze gaan allemaal over prestatie en mensen helpen naar de volgende fase te komen, maar ook over samenkomen en verbinding maken. In dit nieuwe lidmaatschapsmodel is de ervaring dat leden lid worden en onmiddellijk toegang krijgen tot ons communityplatform, vergeleken met focussen op het programma.

Fondsenwerving blijft een van de populairste onderwerpen, aangezien de voortdurende zakelijke inspanningen hun weg vinden naar duurzame investeerderskansen. Sprekers en docenten voor verschillende cursussen vertegenwoordigen topinvesteerders en durfkapitaalfondsen. Verbindingen bij Launch House vinden organisch plaats tussen cohortleden en met industriële investeerders, in plaats van via gedwongen transactiebenaderingen. Het resultaat is vaak de steun van Launch House door durfkapitaalfirma’s of hun eigen aandelentak, House Capital.

Accelerators staan ​​bekend om het verzamelen van informatie, maar de oprichter van Launch House, Brett Goldstein, vertelde dat de aanpak van zijn groep anders is, waarbij prioriteit wordt gegeven aan verteerbare kennis die onmiddellijk kan worden toegepast om een ​​verschil te maken in het bedrijfsleven. Met name sprints zijn ontworpen om 80% van de waarde en inhoud in de eerste sessie te leveren, terwijl de rest van de ervaring aan ondernemers wordt overgelaten om manieren te vinden om de inhoud toe te passen op hun bedrijf. Launch House-programma’s bestrijken alles, van het ontwikkelen van vaardigheden tot risicobeheer, terwijl leden zich wel en niet kunnen aanmelden voor cursussen om de cursussen te vinden die het beste bij hun behoeften passen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *