[colabot5]

De cast van de Apple TV+-serie ‘Ted Lasso’ komt maandag op bezoek in het Witte Huis voor een gesprek ter bevordering van de geestelijke gezondheid.

De cast zal de president en first lady Jill Biden ontmoeten om te praten over “het belang van geestelijke gezondheid bij het bevorderen van het algehele welzijn”, zei een functionaris van het Witte Huis.

President Biden op zondag piepte foto van een gele poster met “Believe” geschreven in blauwe inkt, een knipoog naar het bord dat boven het fictieve voetbalcoachkantoor van de show hangt.

Castleden die aanwezig zullen zijn, zijn onder meer ster Jason Sudeikis, die het titelpersonage speelt, Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Phil Dunster, Brett Goldstein, Brendan Hunt en Toheeb Jimoh.

De serie volgt Lass, een American football-coach die het roer overneemt van AFC Richmond, een Engelse voetbalclub. Het derde seizoen van de serie ging in première op 15 maart. Lasso’s geestelijke gezondheid werd een prominente verhaallijn in seizoen twee.

Biden pleitte voor bredere inspanningen om de Amerikaanse geestelijke gezondheidscrisis aan te pakken.

“Laten we meer doen aan geestelijke gezondheid, vooral voor onze kinderen”, zei Biden in de State of the Nation-toespraak van februari. “Als miljoenen jonge mensen worstelen met pesten, geweld, trauma’s, zijn we ze meer toegang tot geestelijke gezondheidszorg op school verschuldigd.”

Copyright 2023 Nexstar Media Inc. Alle rechten voorbehouden. Dit materiaal mag niet worden gepubliceerd, uitgezonden, gekopieerd of herverdeeld.


By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *